Roskilde Raastof & Åben dans

Vi skal løfte totalentreprise konkurrence sammen med det sejeste team på Roskildes kommende sambyggeri og fællesskabshus, som skal være hjemsted for egnsteatret Aabenraa dans, øvelokaler til Raastof Roskilde og samlingssted  til Roskilde festivals frivillige og ansatte. Et nyt super mødested ! 

Team: 

Skou gruppen A/S

Cco arkitekter

Primus Arkitekter  

Hundsbæk & Henriksen Ingeniører

Gade & Mortensen Akustik A/S

Spacon & X

Urbanlab Nordic ( os)  

FullSizeRender.jpg

Ny lommepark på frederiksberg på vej !

Til næste forår kan vi få glæde af ny lommepark på Frederiksberg - den lille park udformes som en smuk og frodig oase midt i Frederiksberg midte. Urbanlab Nordic har indgået samarbejde med LIW planning og Frederiksberg Kommune om projektering og udvikling af det urbane parkrum - og allerede i september er det planen at anlægget skal opstartes ! Projektet er udviklet af Liw/ekstrakt/FBK og vi glæder os til at tage det videre og være medskabende til endnu et grønt pusterum i det dynamiske krydsfelt

IMG_8125.png

Landskabsprojekt på Akuthus Bispebjerg

URBANlab nordic bistår KHR, ARUP og Bispebjerg Hospital med landskabsprojekt omkring og ved det ny Akuthus ved Bispebjerg Hospital. Projektet projekteres i revit med fokus på tilgængelighed, opsamling af regnvand og smukke rekreative arealer og kantzoner.

 

20180417 02 GÅRDRUM low res.jpg

Landskabet til Nyborg Distillery er godt på vej

Renovering af Tulkarm Museum i Palestine

I samarbejde med  Kvinde museet, Udenrigsministeriet, State of Palestine - Ministry of Tourism & Antiquities, BSAA har arbejdet med renovering af eksisterende bygningen og de omkringliggende områder.

Nyborg Bypark i avisen!

"En bypark med grønne områder, bænke, en rund folkeplads og en sti til stranden, der munder ud i en badebro - alt sammen pakket ind i fortællingen om de gamle dsb-værksteder, rangerarealer og remise."

www.fyens.dk

01

Stedet Tæller er publiceret!

Så kommer vores projekt Stedet Tæller, Kærstien og Vandplatformen i RealDania bog!

”En sti, en vandplatform og et naturformidlingscenter udgør tilsammen det hovedgreb, som skal styrke hverdagslivet og den lokale livskvalitet. Men målet er også at tiltrække flere besøgende fra hele regionenen”

01.jpg

NY KONKURRENCE - THY HALLERNE I THISTED !

Vi takker for tilliden - og kaster os over ny konkurrence :-) 

Modernisering, udbygning og udvikling af Thy Hallen er en samlet revitalisering og nytænkning af hallens faciliteter, så de fremstår moderne, transparente og fleksible med en synlig og glidende overgang mellem aktiviteter, faciliteter, ude- og indeområder.